Formules voor vergaderingen en activiteiten (voor groepen)

De vergaderzalen worden ter beschikking gesteld voor conferenties, seminaries, vergaderingen of specifieke evenementen tegen deelname in de functioneringskosten (zie hierboven). De vergaderzalen worden verhuurd aan variabele prijzen, afhankelijk van het soort activiteit en het aantal deelnemers. Hat salon kan ook gehuurd worden en dit tevens aan variabele prijzen. Er kunnen arrangementen op maat worden uitgewerkt, maar er zijn ook een aantal all-in formules. Deze pakketten moeten wel vooraf besproken en tijdig gereserveerd worden. Hieronder vindt u onze aanbiedingen. De prijzen zijn exclusief de functioneringskosten van de zalen. Uiteraard staan wij open voor andere suggesties.

De keuze van de formule moet 10 dagen vóór het evenement bevestigd worden.
De maître d’hôtel heeft ook het precies aantal personen een week op voorhand nodig.

Aanvragen en reservaties voor colloquia, speciale arrangementen en avondactiviteiten kan u richten aan :

mevrouw Néjoua HAMOUCHY
Tel. : +32/(0)2/545 04 40 - Fax : +32/(0)2/513 64 11
E-mail : reservations@universityfoundation.be

(elke werkdag tijdens kantooruren)

Cocktails

Wij schenken witte en rode wijn, sinaasappelsap, tomatensap en plat of bruisend water

Ook voorzien we 5 hapjes per persoon

(Minimum 50 personen)

Duur van de cocktail : 90 minuten maximum

Voor groepen kleiner dan 50 personen, ga naar de rubriek : 'Cocktail à la carte'

Wij schenken schuimwijn (méthode champenoise), kir, sinaasappelsap, tomatensap, plat en bruisend water.
We voorzien eveneens 5 luxe zakouskis per persoon.

(Minimum 50 personen)

Duur van de cocktail : 90 minuten maximum

Voor groepen kleiner dan 50 personen verwijzen wij U naar de formule :'Cocktail à la carte'.

Wij schenken crémant d'Alsace , kirr, sinaasappelsap,
tomatensap, plat en bruisend water.
We voorzien eveneens 5 prestige zakouskis per persoon.

(Minimum 50 personen)

Maximum duur van de cocktail : 90 minuten

Voor groepen kleiner dan 50 personen, raadpleeg onze formule :'Cocktail à la carte'.

Wij schenken champagne , kirr royal, fruitsap en softdrinks.

We voorzien eveneens 5 uitgebreide hapjes per persoon.
(Minimum 50 personen)

Duur van de cocktail : 90 minuten maximum

Voor groepen kleiner dan 50 personen, verwijzen we U naar de formule : 'Cocktail à la carte'.

Deze dienst werd gecrëerd voor groepen kleiner dan 50 personen.

Steeds inbegrepen is een forfait voor : dienst en materiaal : (voor een dienst van 90 minuten en suplement voor langer dienst).
kost van de dienst wordt bepaald door het verbruik.

Drankens :
Champagne : (per fles)
Crémant d'Alsace : (per fles)
Schuimwijn (Méthode champenoise) : (per fles)
Witte wijn : (per fles)
Rode wijn : (per fles)
fruitsap : (per Liter)
Water : (per fles 1 L)
Coca / Cola Light / Tonic : (per fles 25 cl)
Bier Stella Artois : (per fles)

Food :
war hapje : per stuk
koud hapje : per stuk
Verrines - mini soep - koud of warm per stuk
Verrassingsbrood: per stuk
Mandje met rauwe groentjes + dip (voor 10 personen) per stuk
Mini-desserts per stuk

Middagmaal en avondmaal geserveerd aan tafel

Voor 10 pax of meer.
Indien er minder genodigden zijn dan 10, dan wordt de zaal extra aangerekend.
De menukeuze moet dezelfde zijn voor al de genodigden.

Het opgediend menu is het menu van de week (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
48 uur op voorhand gekozen. (vis of vlees of combinatie). Mogelijkheid om eveneens
een vegetarische menu te voorzien, op voorafgaande aanvraag.

Onthaal met een glaasje schuimwijn, kir, sinaasappelsapof tomatensap.

Witte en rode wijn, sinaasappelsap, tomatensap, plat en bruisend water
en koffie en thee om af te sluiten.

Voor 10 pax en meer.
De menukeuze moet dezelfde zijn voor al de genodigden.
Het opgediend menu is het suggestiemenu van de chef (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert) 48 uur op voorhand gekozen. (vis of vlees of combinatie). Mogelijkheid om eveneens een vegetarische menu te voorzien, op voorafgaande aanvraag.
Onthaal met een glaasje crèmant d'Alsace, kir, sinaasappelsapof tomatensap.
Witte en rode wijn, sinaasappelsap, tomatensap, plat en bruisend water en koffie en thee om af te sluiten.
Extra kosten voor personeel en zaal  voor groepen kleiner dan 10 personen.

Buffets, lunches & dinners

1. Koud & Warm Buffet (minimum 25 personen)

Deze formule omvat :
Een koud voorgerecht gedresseerd op bord per persoon of
een koud voorgerechtenbuffet met salad bar.

In het voorgerechtenbuffet is er steeds een
vegetarische keuze inbegrepen.

Het warm buffet omvat steeds :
Een warm vleesgerecht, een warm visgerecht, een vegetarisch gerecht
en een aardappelbereiding en pasta bereiding of een rijstbereiding.

Een klein dessertenbuffet met verrines of taart en verse fruitsla.

Onthaal met een glaasje schuimwijn, kir, sinaasappelsap of tomatensap.

Witte en rode wijn, sinaasappelsap, tomatensap, plat en bruisend water
en koffie en thee om af te sluiten.

Supplementaire optie :
Kaas Buffet : (per persoon)
Zittende formule

Koffiepauze en ontbijt

Keuze tussen verschillende broodjes en viennoiseries.
Marmelade, honing, chocoladepasta, Luikse siroop, verschillende kazen, charcuterie, verse fruitsalade, cereals, yoghurt, eieren, enz…
koffie, tee, warme chocolademelk, melk, vers geperst sinaassap en water

Koffie, tee, Koekjes

Bijkomende mogelijke opties
Mini-viennoiserie
Huisgemaakte cake
Fruit

Formule sandwich

Assortiment van 4 sandwiches per persoon met verschillend beleg en een variatie in broodsoorten, met dessert en vers fruit.  Als drank schenken we wijn, fruitsap en softdrinks en uiteraard koffie en thee als afsluiter.

Assortiment van 5 open sandwiches per persoon.  We voorzien een gevarieerd gamma aan broodsoorten en een meer gerafineerde garnituur keuze.  We voorzien ook een huisgemaakt dessert alsook vers fruit.

Als drank schenken we wijn, fruitsap en softdrinks en koffie of thee als afsluiter.

Een keuze van 2halve baguettes per persoon met een selectie van drie verschillende soorten beleg.

Als drank voorzien we water en sinaasappelsap.

Deze dienst wordt enkel afgeleverd, hier is geen kelner voorzien.