Academische Clubactiviteiten van de Universitaire Stichting

Concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), indien reeds beschikbaar, wordt verkregen door te klikken op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:

Donderdag 19 maart 2020 om 18 u. : Voorstelling van het nieuw boek van Prof. Els Witte met debatUitgesteld tot een latere datum door de corona-crisis.

Vrijdag 27 maart 2020 om 18 u. : Causerie over "Nietzsche" met Prof. J.P. Sculier en Prof. M. Flamée. Uitgesteld tot een latere datum door de corona-crisis.

Donderdag 17 september 2020 om 20 u.: Webinar van Re-Bel.

Donderdag 3 december 2020 te 14 u.: Ethisch Forum met als onderwerp "Fair exams in a mass university: can technology get us out of trouble?"

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten. De presentaties kunnen, indien beschikbaar, daar gedownload worden.